Skip navigation MENU

Vooraf tickets bestellen

Terwijl je de meeste toeristische attracties en musea in Italië kunt bezoeken zonder reservering, zijn er een paar die je echt vooraf moet reserveren om lange wachttijden te vermijden. Dit zijn meestal de mooiste bezienswaardigheden en musea. Klik op de links voor meer informatie of bestel je tickets direct!

Laatste Avondmaal in Milaan

Als je het beroemde meesterwerk van DaVinci, het Laatste Avondmaal , wilt bewonderen, moet je vooraf tickets bestellen. Je hebt tickets nodig voor de Santa Maria della Grazie kerk in Milaan. Neem hier ruim de tijd voor: 2 a 3 maanden. Slechts een beperkt aantal bezoekers zijn toegestaan voor een bezoek van 15 minuten. Tickets bestellen.

Galleria degli Uffizi in Florence

Het Uffizi is een van de belangrijkste musea ter wereld voor de Italiaanse kunst , vooral de kunst van de Renaissance. Het is een van de meest bezochte attracties en bezoekers van Florence zonder kaartjes moeten meestal erg lang wachten voor ze naar binnen mogen. Koop je tickets voor de Galleria degli Uffizi online!

Palazzo Vecchio in Florence

Palazzo Vecchio is het stadhuis van Florence. Het is één van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad. Het grootste deel van het middeleeuwse gebouw is nu een museum. Reserveringen vooraf tickets voor een bezoek aan het interieur van Palazzo Vecchio.

Colosseum in Rome

Het oude Colosseum in Rome is één van de meest bezochte locaties van Rome. De rijen voor toegangstickets kunnen zeer lang zijn. Het is daarom zeer sterk aan te raden om vooraf je toegangskaartjes voor het Colosseum te bestellen.

Galleria Borghese in Rome

Het Borghese museum van Rome is gehuisvest in het prachtige Villa Borghese. Het herbergt meesterlijke marmeren beeldhouwwerken van Bernini en andere kunstschatten. Reserveer direct.

Vaticaanse musea

De Vaticaanse musea zijn een topbezienswaardigheid voor bezoekers van Rome en Vaticaanstad en de wachtrijen kunnen daarom zeer lang zijn. Het uitgestrekte complex is het grootste museumcomplex ter wereld en omvat de beroemde Sixtijnse Kapel. Je bespaart veel tijd door je tickets vooraf te reserveren voor de musea in Vaticaanstad en voor de Sixtijnse Kapel. Tickets >>

Toren van Pisa

De scheve toren van Pisa is een van de belangrijkste toeristische attracties van Toscane en het kan erg druk zijn, vooral in de zomer als de wachttijd om de toren te beklimmen wel tot vier uur kan oplopen. Tickets bestellen.

Piero della Francesca Fresco’s in Arezzo

De fresco’s zijn ondergebracht in de Cappella Bacci in Arezzo San Francesco kerk. Slechts 25 bezoekers mogen tegelijkertijd en voor maximaal 30 minuten. Arezzo is gelegen in het oosten van Toscane en is te bereiken met de trein. Je vindt de San Francesco kerk in het centrum van Arezzo.

Palazzo Ducale in Mantova

Mantova Palazzo Ducale was de thuisbasis van de familie Gonzaga uit het begin van de 14e tot begin 18e eeuw. Het is een enorm complex van paleizen en basilieken met meer dan 500 kamers, waaronder de fascinerende Spiegelzaal en de beroemde Camera degli Sposi met zijn majestueuze beschilderde koepel. Reserveren is verplicht vanaf november tot en met maart.

Fresco’s van Giotto in Padua

Reserveringen (min. 24 uur van tevoren) zijn verplicht om de prachtige, vroege fresco’s van Giotto in Padua te bewonderen. Slechts 25 mensen mogen voor in de kapel verblijven gedurende 15 minuten. Tickets bestellen.