Skip navigation MENU

Reisbureau's Italië

Hieronder volgt een vergelijking van populaire reisaanbieders in Nederland. Dit overzicht helpt je bij het kiezen van de beste rondreis.

Onderstaande reisorganisaties zijn geselecteerd en beoordeeld op aanbod, kwaliteit en prijs. Wanneer je op een button klikt, ga je direct en zonder enige vorm van reclame door naar de Italië fly drives van de betreffende aanbieder.

fundadore-logo

Fundadore

Reisbureau Fundadore is gespecialiseerd in reizen naar Italië. Fundadore combineert een breed aanbod van Italie rondreizen met lage prijzen. Een aanrader! Reizen vanaf €607.

Fundadore
dejongintra

De Jong Intra

De Jong Intra heeft een ruim aanbod kant-en-klare reizen naar Italië, met name van het flydrive type. De Jong Intra is een prijsvechter, met prijzen vanaf € 329 per persoon.

De Jong Intra

World Ticket Center

WTC is bekend geworden met de verkoop van vliegtickets, maar inmiddels biedt deze reisaanbieder complete fly drives aan. World Ticket Center heeft een zeer lange staat van dienst en kent een hoge klanttevredenheid.

World Ticket Center

Kras Reizen

Kras reizen is een reisaanbieder met een gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Uitgebreid aanbod in flydrives naar Italië. Prijzen vanaf € 369.

Kras reizen

Tui

Tui (voorheen Arke) is een grote reisorganisatie met een ruim aanbod in Italië reizen. Tip: Let op de speciale kortingsacties zoals de vroegboekkorting!

Naar Tui

Eliza was here

De reisorganisatie Eliza was here is gespecialiseerd in reizen naar het Middellandse Zeegebied. De Italië reizen van deze reisaanbieder zijn gericht op het authentieke, Italiaanse leven.

Eliza was here