Skip navigation MENU

Reisbureau's Italië

Hieronder volgt een vergelijking van populaire reisaanbieders in Nederland. Dit overzicht helpt je bij het kiezen van de beste rondreis.

Onderstaande reisorganisaties zijn geselecteerd en beoordeeld op aanbod, kwaliteit en prijs. Wanneer je op een button klikt, ga je direct en zonder enige vorm van reclame door naar de Italië fly drives van de betreffende aanbieder.

dejongintra

De Jong Intra

De Jong Intra heeft een ruim aanbod kant-en-klare reizen naar Italië, met name van het flydrive type. De Jong Intra is een prijsvechter, met prijzen vanaf € 329 per persoon.

De Jong Intra
fundadore-logo

Fundadore

Reisbureau Fundadore is gespecialiseerd in reizen naar Italië. Fundadore combineert een breed aanbod van Italie rondreizen met lage prijzen. Een aanrader! Reizen vanaf €607.

Fundadore

Kras Reizen

Kras reizen is een reisaanbieder met een gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Uitgebreid aanbod in flydrives naar Italië. Prijzen vanaf € 369.

Kras reizen

Tui

Tui (voorheen Arke) is een grote reisorganisatie met een ruim aanbod in Italië reizen. Tip: Let op de speciale kortingsacties zoals de vroegboekkorting!

Naar Tui

Eliza was here

De reisorganisatie Eliza was here is gespecialiseerd in reizen naar het Middellandse Zeegebied. De Italië reizen van deze reisaanbieder zijn gericht op het authentieke, Italiaanse leven.

Eliza was here

Booking.com

Booking.com is een bekende internationale website waar je accommodaties kunt regelen voor je Italië vakantie. Voordelen: Geen reserveringskosten, zeer uitgebreid aanbod, eenvoudig bestelproces.

Booking.com