Skip navigation MENU

Vakantie Pisa

Pisa is vooral bekend om zijn wereldberoemde scheve toren: de Toren van Pisa. Maar de beroemde toren is zeker niet de enige bezienswaardigheid van de stad. Pisa staat vol met architectonische en artistieke hoogstandjes die je absoluut niet mag missen.

Ontdek het échte Italië met een rondreis!
Bekijk reisbureau’s

toren van pisaTussen het Campo dei Miracoli en het centrum van Pisa loopt een verkeersvrije straat met vele interessante bezienswaardigheden, winkels en restaurants. De beste manier om Pisa te bezoeken is door de straatjes te wandelen en te genieten van het kleine centrum met zijn unieke sfeer.

De stad Pisa heeft een eigen universiteit en daardoor ook vele studenten, feesten, shows en culturele evenementen.  De universiteit van Pisa heeft 60.000 studenten. Je vindt de studentikoze flair overal terug in de stad zodra je het toeristische campo dei Miracoli verlaat.

Pisa is een veilige stad, dus je hoeft je geen zorgen te maken over je veiligheid (met uitzondering van enkele wijken nabij het centraal station). Neem daarnaast altijd de standaard voorzorgsmaatregelen: Houdt kostbaarheden uit zicht en kijk uit voor zakkenrollers.

Ontdek het échte Italië met een rondreis!
Bekijk reisbureau’s

Plattegrond van Pisa, Italië

Mijn locatie
Bereken route